logosocial media

Wij zijn nu ook veranda dealer!

Bent u op zoek naar een mooie betaalbare veranda, dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze tuin staat een showmodel veranda om een beeld te krijgen van wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben een antracieten veranda staan met glazen dak. Maar van alle andere opties hebben wij kleursamples en voorbeelden van de dakmaterialen. Ook is de veranda compleet afgewerkt met een vlonder van steigerhout en twee douglas banken.

Op www.tuinmaximaal.nl kunt u alle mogelijkheden vinden.

"Met de verkoop van 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal de grootste aanbieder in Europa. Hoe het komt dat Tuinmaximaal marktleider is? Tuinmaximaal geeft de laagste prijs garantie op elke terrasoverkapping en daarnaast zijn de terrasoverkappingen ook nog eens van ongeƫvenaarde kwaliteit!"

Komt u gerust vrijblijvend een kopje koffie drinken om alles door te nemen. U krijgt naar wens een vrijblijvende prijsopgave mee. Wij kunnen ook bij u thuis alles doornemen, wat u het prettigst vindt!

Als u een mooie veranda heeft uitgezocht gaan wij bij u thuis inmeten en nemen u alles uit handen. Van bestellen tot het maken van een afspraak. Lekker makkelijk toch?