logosocial media

Referenties

Allebedrijvenin
Marian Koersveld - het ontwerp is aangepast op onze wensen en de tuin is mooier geworden dan we hoopten.
Er is door Frank goed naar onze tuinwensen geluisterd. Hij heeft een ontwerp gemaakt waar we oude en nieuwe materialen en planten konden combineren. Zelf heeft hij dingen aangedragen waaraan wij niet dachten zoals borders met verschillende hoogtes en grote plantenbakken. hij heeft grote zitplekken gecreeerd met mooie hoekjes.
Wendy van Wilgenburg - creatief en verrassend
Het ontwerp van Frank overtrof onze verwachtingen, hij kwam met leuke oplossingen, eigen inbreng en heeft ons echt een zetje in de goede richting gegeven. Deze zomer gaan wij genieten van onze nieuwe tuin!
Philip Limvers - een mooi en praktisch tuinontwerp
Wij zijn zeer tevreden over het tuinontwerp van Frank. Hij luistert goed naar de wensen, maar hij heeft ook een duidelijke eigen inbreng gebaseerd op zijn kennis en ervaring. Hij vertaald de wensen in een goed, uitvoerbaar ontwerp.
OBS 't Kompas - daadkrachtig en meedenkend
We namen Frank in de arm omdat we een tekening van het schoolplein nodig hadden. We hadden al ver gevorderde plannen, maar Frank dacht goed mee, waardoor onze plannen beter uitvoerbaar en ook nog goedkoper werden. Het was lastig om met zoveel mensen op dezelfde pagina te komen, maar Frank stelde zich flexibel op en paste aan tot het naar ieders tevredenheid was. We zijn er tevreden over wat Frank voor ons schoolplein en onze school heeft gedaan.
Truus van Roermund - wij hebben de samenwerking met Frank heel prettig gevonden.
Zijn enthousiasme werkt heel aanstekelijk. Komt vlot met een ontwerp en neemt dan de tijd om het te bespreken. De tekeningen zijn handgemaakt en ingekleurd, dat geeft een goed idee hoe de tuin gaat worden. Na goed overleg zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. We zijn heel tevreden over het eindresultaat en kijken met veel voldoening uit op onze achtertuin. Overigens heeft hij voor onze kleine voortuin ook een ontwerp naar tevredenheid gemaakt.
Eric en Bianca Berghuis - Strakke tuin in Broekpolder
Frank is een vakman die zijn praktijk ervaring als hovenier goed weet in te zetten bij het maken van een passend ontwerp. Hij is creatief en heeft heel goed met ons mee gedacht. Hij komt zijn beloftes na en houdt je goed op de hoogte van de stand van zaken. Wij hebben Frank ook benaderd voor het leveren en plaatsen van een tweetal dakplantanen inclusief verlichting. Toen de werkelijke prijs lager bleek uit te vallen dan vooraf in de offerte berekend, heeft hij ons dit eerlijk laten weten en de lagere prijs aan ons doorberekend. Grote klasse Frank!!!
Maarten - strakke tuin in Heemskerk
Zeer fijne samenwerking tussen Frank en ons. Hij luistert goed naar de wensen die wij hadden en kwam met een ontwerp waar onze wensen en meer in terug kwamen. Hij was goed te bereiken voor vragen en dacht mee! Kortom Frank heeft voor ons een droomtuin ontworpen.
Ilse en Casper Verschoor - de oudhollandse tuin
Het leek ons zo makkelijk om zelf een geslaagd ontwerp voor de tuin te verzinnen. En dan niet de stoeptegels + grasveld die de vorige bewoners hadden 'aangelegd', maar gewoon iets leuks.

Nadat we modeltuinen hadden bezocht (o.a. Appeltern) zijn we zelf aan de slag gegaan. Meerdere pogingen gedaan, maar dat werd allemaal niets.
Dat viel dus vies tegen!

Via via kwamen we bij Frank de Ruijter terecht en dat is prima bevallen.
Niet alleen luisterde hij goed naar onze wensen, hij had ook meteen zelf bruikbare ideeën. Ook handig dat hij gewoon bij ons thuis de situatie kwam bekijken en meteen aan het tekenen ging.

Uiteindelijk is zijn ontwerp in het geheel zo uitgevoerd. Erg knap dat hij zo snel een juiste inschatting kon maken wat voor soort tuin wij wilden, want nogmaals, zelf hadden we geen idee meer wat nou leuk zou worden.

Nu de tuin klaar is zijn we zeer tevreden.
Niet alleen over de ontwerpfase, maar vooral over het resultaat.
Blijft toch, voor je idee, een gok om iets van papier af te beslissen.

Het is niet de bedoeling, maar mochten we ooit weer gaan verhuizen en de toekomstige tuin is even treurig als onze vorige...dan schakelen we Frank zeker opnieuw in!

Familie de Wildt - Vennenbuurt Heemskerk
Dit voorjaar besloten wij de tuin eens flink onder handen te (laten) nemen. De vraag was alleen,met welke tuinontwerper/hovenier gaan we in zee. Toevallig stond er een artikel in de krant over een beginnend ontwerper die (nu nog) bij een hoveniersbedrijf werkt. Zijn "Tuintekenburo" had als motto: Als uw tuindroom uw droomtuin moet worden. Dat sprak ons wel aan en een afspraak was snel gemaakt.

Onze (belangrijkste) wensen op een rijtje: gemetselde stenen plantenbakken, grote tegels op de grond, een grote vijver, maar vooral een onderhoudsvriendelijke tuin……..

Frank is iemand die goed naar je luistert, met je meedenkt en vervolgens met een (concept)plan komt. Aanpassingen waren uiteraard bespreekbaar, maar als hij eenmaal het definitieve plan in zijn hoofd heeft, ziet hij het helemaal voor zich en gaat hij er voor.

Ook de offerte aanvraag bij de hovenier(s) werd door hem verzorgd. Omdat wij graag wilden dat hij bij de aanleg van de tuin aanwezig zou zijn en hij dat zelf ook prettig vond, werd besloten de opdracht bij zijn werkgever onder te brengen.

We kunnen niets anders zeggen dan dat we zeer content zijn met het uiteindelijke resultaat.